Welcome!

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Mauris sagittis dolor a quam varius, sodales tristique mi ornare. Nulla non lorem et mauris condimentum sagittis at non velit. Phasellus lobortis dapibus tempor. Nulla velit ante, hendrerit posuere mattis nec, mattis ac massa.

Academie

De Retail Synergie Academie is er voor alle formules. Er wordt geïnvesteerd in het op peil houden van de kennis van de ondernemer en het personeel. Hierbij kan gedacht worden aan de introductie van nieuwe marktontwikkelingen maar ook bijvoorbeeld aan het verbeteren van de verkoopvaardigheden.


Backoffice

De administratie ontzorgt u volledig van alle administratieve werkzaamheden. Alle facturen worden door het hoofdkantoor gecontroleerd en betaald, waardoor u naar uw hele boekhouding geen omkijken meer heeft. Op deze manier kunt u meer tijd steken in uw onderneming.


Plusdienst

De Plusdienst van Retail Synergie is er voor al onze samenwerkingspartners. Met de Plusdienst ondersteunen wij onze ondernemers administratief en secretarieel, maar ook in de sales. Op deze manier hebben onze ondernemers meer tijd om zich, als onafhankelijk adviseur en telecom partner, te richten op hun core business.